top of page

Fotosessie ervaringen... 

DSC_5117-3-bewerkt.jpg

We hebben Sandra 4 jaar geleden leren kennen door mijn nicht, ze had reeds een fotoshoot geboekt met Sandra. Toen wij een fotoshoot samen met Lexie wensten, hebben we er ook geen seconde over getwijfeld om Sandra te contacteren.

Omdat Lexie nog geen jaar was, waren we toch een beetje zenuwachtig of ze wel aandachtig zou zijn, zou luisteren en natuurlijk flink zou blijven zitten of liggen. 

Sandra heeft ons vanaf de 1ste seconde gerustgesteld. Ook Lexie was meteen op haar gemak, ze gaf meteen kusjes en kon niet genoeg krijgen van de aaikes.

De foto's zijn prachtig geworden! ALLEMAAL! 

Sandra is een TOPvrouw en kent haar vak als de beste! Je merkt dat haar hart bij dieren ligt waardoor de foto's eens zo mooi worden. 

Lieve groetjes, 

Laura Van Asten - Houthalen-Helchteren

"

"

_DSC1890-FB.jpg

Reeds een drietal keer bij Sandra langs geweest om foto’s te laten nemen van mijn bulletjes en telkens zeer tevreden van het resultaat! Een fotografe met een professionele, rustige aanpak en bovendien is ze niet bang om zich vuil te maken. Zelfs de moeilijke opdracht om onze verlovingsaankondiging te maken, is uitstekend gelukt. Wij komen van Oostende, maar het is nog nooit een verloren rit geweest! Jade Grunewald - Oostende

"

"

DSC_4368-FB.jpg

De eerste keer dat ik mijn hond liet verschijnen voor de lens van een professionele fotografe raden vrienden mij Sandra Helsocht aan.

En daar ben ik hen ook nog steeds dankbaar voor.  Als je met een koppige Franse bulldog op fotoshoot gaat is dat niet zo evident om mooie resultaten te krijgen. 😊 Ik was best nerveus en dat voelde Falco ook wel dus ik arriveerde op de afspraak met een stuiterbal aan de lijn 😊 Maar de rust en zelfzekerheid van Sandra zorgde ervoor dat Falco mij deed versteld staan. Hij gedroeg zich voorbeeldig en liet zich van zijn beste kant zien. Het werden prachtige foto’s. Jaren later kreeg Falco de diagnose kanker…..ze gaven hem nog enkele dagen/weken. Ook nu kon ik rekenen op Sandra voor de allerlaatste fotoshoot van onze kleine kanjer. Sandra zorgde voor de beste foto’s ooit. Het werd geen trieste shoot maar een vrolijke vol mooie warme herinneringen. De resultaten hangen in mijn living te blinken als eerbetoon aan onze kleine Franse bulldog  

"

Toen er een nieuwe pup in ons leven kwam was mijn eerste reactie “foto”s van Sandra”. En ook hier werkte het professionalisme van Sandra en haar partner perfect. Het was weer spannend om een nieuwsgierige, onstuimige pup voor de lens te krijgen. Maar de manier van werken zorgde ervoor dat het een ontspannen en fijne gebeurtenis was. Met weerom een prachtig resultaat. Dus, ik raad iedereen, die zijn of haar beste vriend wil vereeuwigen  Dogs-and-Tails Pet Photography aan. Vooral de manier van werken, de creativiteit,  de correctheid en de originaliteit van haar werk zorgen ervoor dat ik fan ben van Sandra.  

Anja Arnouts - Herselt 

"

_DSC0418-FB.jpg

Ben je ook een klant van ons en geef je ons graag een recensie?
Stuur ons een mailtje!  info@dogsandtails.com

bottom of page